Muistolaatta

9,95  alv 24%

Muoto

Materiaali

Messinki
Musta muovi
Valkoinen muovi

Tekstirivien määrä

Teksti keskitetään aina rivimäärästä riippumatta valitun elementin keskelle pysty- ja vaakasuunnassa.

Yhteensä / kpl:

Tietoa tuotteesta

Kilpex valmistaa kauniit ja arvokkaan näköiset muistolaatat edullisesti. Tyypillisesti hautakilvet maksavat hautauspalveluiden kautta todella paljon. Me kaiverramme messinkiset laatat hautakiviin ilman kohtuuttomia kustannuksia. Muistolaatta on yleensä messinkinen ja kaiverrus saadaan mustaksi patinoimalla tai maalaamalla. Voit lähettää meille tarkat piirrustukset tai voimme suunnitella hautakilven toiveidesi mukaisesti. Meiltä löytyy kaikki yleiset merkinnät, jotka muistolaatta sisältää. Tarvitsemme vain tiedot kaiverrettavista teksteistä, jotta voimme kaivertaa haluamasi muistolaatat messingistä.

Muistolaattoihin on mahdollista kaivertaa tekstin lisäksi yksinkertaisia kuvia tai esimerkiksi nimikirjoitus. Kuvien hinnat katsotaan yhdessä tapauskohtaisesti. Kuvien kaiverrusta helpottaa, jos sinulta löytyy kuvasta vektoritiedosto, esim. ai- tai eps-tiedosto. Yleensä pystymme kuitenkin tarvittaessa tekemään vektoritiedoston itse asiakkaan kuvasta. Alla suuntaa-antavia esimerkkihintoja yleisimmille kokoluokille. Maksimikorkeus laatalle on 210 mm, mutta leveydessä ei ole kaiverruksen kannalta rajoitetta.

100x50mm  70€
130x70mm  80€
150x100mm  90€
200x150mm  120€
(hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24%)

Ovaalin muotoisesta muistolaatasta perimme +20 € lisämaksun leikkauskuluista.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078