Opastetaulu

Tietoa tuotteesta

Opastetaulut rakennuksiin ja pihoihin
Valmistamme opastetaulut rakennuksen aulaan tai pihalle. Helpota asiakkaan tai asukkaiden liikkumista rakennuksessa tilaamalla sopiva opaste. Opasteet voidaan kiinnittää rakennuksen seinään tai tolpalla maahan. Opasteet voi tilata asennuspalvelun kanssa.

Opastetaulut voi tilata kuvilla tai yksinkertaisesti tekstillä. Saatavilla on myös taulut urilla, joihin on helppo vaihtaa yritysten nimikyltit tarvittaessa. Autamme sinua sopivan ratkaisun löytämisessä ja suoritamme mielellämme myös asennuksen.

Opasteet saa myös pistekirjoituksella. Upotamme kuulat muovilevyyn koneellisesti. Asiakkaan ei tarvitse itse osata pistekirjoitusta, vaan tiedot voi toimittaa tekstimuodossa. Päivitämme myös vanhat opasteet uusilla teksteillä.
Opasteet asiakkaan omilla piirrustuksilla
Aluekartta tai pihakartta helpottaa paikkojen löytämistä piha-alueella. Voit tilata ne valmiilla piirrustuksilla tai voimme auttaa suunnittelemaan alueen kartan kanssasi. Opastetaulut voi valmistaa haluamallasi värillä ja mitoilla.

Valitse tuotteet ja asennuspalvelu edullisesti samasta osoitteesta. Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä sinulle sopiva opaste kohteeseesi!


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078