Tupakointi kielletty -kyltti

4,95  alv 24%

Tietoa tuotteesta

Tupakointi kielletty -kyltti on tärkeä lisä jokaiseen julkiseen tilaan, toimistoon, ravintolaan tai liiketilaan, jossa halutaan viestiä selkeästi tupakoinnin kiellosta. Tämä kestävä ja visuaalisesti vaikuttava kyltti on suunniteltu kiinnittämään huomiota ja välittämään tärkeä viesti nopeasti ja tehokkaasti.

Tuotteen ominaisuudet

Koko ja materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta, säänkestävästä materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän sekä sisällä että ulkona. Kyltin koko on standardimitoissa, mikä tekee siitä sopivan useimpiin tiloihin ja helposti havaittavissa.

Design: Kyltissä on selkeä ja ymmärrettävä ”Tupakointi kielletty” -symboli, jotka varmistavat viestin välittymisen kaikille sen näkijöille. Moderni ja minimalistinen muotoilu sopii mihin tahansa ympäristöön ilman, että se häiritsee tilan estetiikkaa.

Helppo asentaa: Kyltti on varustettu kiinnitysratkaisuilla, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen erilaisille pinnoille ilman erikoistyökaluja.

Monipuolinen käyttö: Täydellinen käytettäväksi erilaisissa ympäristöissä, kuten kouluissa, sairaaloissa, toimistoissa, kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa, joissa tupakoinnin rajoittaminen on tärkeää.

Hyödyt

  • Parantaa tilojen turvallisuutta ja viihtyisyyttä vähentämällä passiivisen tupakoinnin riskejä.
  • Auttaa noudattamaan tupakointia koskevia lakeja ja määräyksiä.
  • Vähentää siivouksen tarvetta ja ylläpitokustannuksia poistamalla tupakantumpit ja muut jätteet alueelta.
  • Tämä ”Tupakointi kielletty” -kyltti ei ainoastaan edistä terveellisempää ja turvallisempaa ympäristöä, vaan myös osoittaa organisaation sitoutumisen yhteisön hyvinvointiin.

Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078