Tyyppikilpi

9,95  alv 24%

Tietoa tuotteesta

Valmistamamme tyyppikilpi edustaa korkealaatuista ja kestävää ratkaisua koneiden ja laitteiden merkintään. Valmistusmateriaaleina käytetään pääasiassa alumiinia ja messinkiä, jotka takaavat tuotteen pitkän iän ja kestävyyden, mutta valmistamme myös muovisia tyyppikilpiä. Asiakkaan toiveiden mukainen painatus tai kaiverrus mahdollistaa monipuolisen personoinnin, olipa kyseessä sitten sarjanumero, arvot tai yrityksen logo. Tarjoamme myös mustaksi patinoidun kaiverruksen, joka on erityisen suositeltavaa messingille, tuoden esiin sen elegantin ulkonäön.

Tyyppikilpien suunnittelu ja valmistus Kilpex ky:ssä on asiakaslähtöistä. Voit toimittaa meille valmiit piirustukset tai hyödyntää asiantuntijoidemme apua suunnittelussa. Kilvet rei’itetään kulmista helpottamaan kiinnitystä, ja tarjoamme kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Lisäksi valmistamme tyyppikilpiä myös tarroina, tarjoten joustavia ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Käyttökohteet

Tyyppikilpi on monipuolinen tuote, joka soveltuu erinomaisesti niin yksityisten kuin yritysasiakkaiden käyttöön. Sen avulla voidaan merkitä koneita ja laitteita, tarjoten selkeän ja kestävän tunnistetavan merkinnän. Kilvet ovat ihanteellisia käytettäväksi erittäin kuumissa olosuhteissa ja ne kestävät hyvin osumia, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan teollisuusympäristöön.

Huomioitavat asiat

Suunnittelussa on tärkeää huomioida kilven käyttötarkoitus, asennuspaikka ja ympäristön olosuhteet. Materiaalin valinta, painatus- tai kaiverrusmenetelmä ja kiinnitystapa ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat kilven toimivuuteen ja kestävyyteen. Asiakkaan toivomukset ja visuaalinen ilme ovat myös merkittävässä roolissa, jotta lopputulos palvelee parhaiten sen käyttötarkoitusta.

Ominaisuudet ja edut

Tyyppikilpien suurimpia etuja ovat niiden kestävyys, pitkäikäisyys ja monipuoliset personointimahdollisuudet. Alumiiniset ja messinkiset kilvet kestävät kovaa käyttöä, ja niiden ulkonäkö säilyy vuosien ajan. Personoinnin ansiosta jokainen kilpi voidaan räätälöidä vastaamaan tarkasti asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Tyyppikilvet on suunniteltu kestämään käytössä pitkään, jopa vuosikymmeniä. Materiaalien korkea laatu ja ammattitaitoinen valmistusprosessi takaavat, että kilvet säilyttävät ulkonäkönsä ja toimivuutensa erilaisissa ympäristöissä. Alumiiniset ja messinkiset kilvet ovat erityisen kestäviä korroosiota ja kulumista vastaan, mikä varmistaa tuotteen pitkäikäisyyden.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078