Unisex WC-kyltti

9,95  alv 24%

Muoto

Yhteensä / kpl:

Tietoa tuotteesta

Etsitkö kestävää ja visuaalisesti miellyttävää unisex WC-kylttiä toimistoosi, ravintolaasi tai kotiisi? Tarjoamme laajan valikoiman valmiiksi suunniteltuja WC-kylttejä, mutta voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan kyltin. Olipa kyseessä sitten kaiverrettu tai painettu kyltti, meillä on laaja valikoima materiaaleja, kuten muovi, alumiini ja messinki, sekä eri värivaihtoehtoja, jotka tuovat tilaasi tyyliä ja saavutettavuutta.

Haluatko WC-kyltin, joka erottuu? Tarjoamme mahdollisuuden leikata kyltit juuri toivomaasi muotoon ja voimme painaa niihin monimutkaisiakin kuvioita. Valmiiksi poratut reiät kiinnitystä varten tekevät asennuksesta vaivatonta, esimerkiksi muoviset WC-kyltit pysyvät seinällä tukevasti mukana tulevan kaksipuolisen tarrateipin avulla.

Pyydä tarjous helposti nappia painamalla ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä, jotta saat nopeasti tarvitsemasi kyltit nopeasti.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078