Kone- ja laitekilvet

Konekilvet teollisuuteen, laitevalmistajille sekä harrastajille nopeasti.

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja räätälöityä kone- ja laitekilpien valmistusta, joka vastaa yritysten monipuolisiin tarpeisiin. Erikoistumisemme nopeaan ja tehokkaaseen sarjatuotantoon mahdollistaa niin pienten kuin suurtenkin tuotantoerien toteutuksen lyhyellä aikataululla. Laajasta materiaalivalikoimastamme, joka sisältää muovin, alumiinin ja messingin, löydät täydellisen vaihtoehdon jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Monipuolisten personointivaihtoehtojemme avulla, kuten kaiverruksen, painatuksen asiakkaan piirrustusten mukaan, braille-kirjoituksen ja viivakoodien, voimme varmistaa tuotteesi erottuvan ja täyttävän erityisvaatimukset. Kilpexillä asiakastyytyväisyys on aina etusijalla, ja olemme tunnettuja luotettavasta sekä joustavasta palvelusta. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja vaivattoman tilausprosessin, jonka ansiosta saat tarvitsemasi kilvet nopeasti ja tehokkaasti.

Olipa kyseessä teollisuuden tarpeisiin soveltuvat konekilvet tai laitteiden mukana toimitettavat laitekilvet, Kilpex on luotettava kumppanisi. Pyydä tarjous ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä – näin saat tarvitsemasi kilvet nopeasti ja vaivattomasti.

9,95  alv 24%