Numerokyltit - Kilpex: Kaiverrus ja Sarjatuotanto

Numerokyltit

Numerokylttien tarve on monipuolinen ja välttämätön osa yritysten ja julkisten tilojen opastejärjestelmiä. Kilpex on erikoistunut korkealaatuisten numerokylttien valmistukseen, jotka palvelevat monenlaisia käyttötarkoituksia. Valikoimamme kattaa kaiverrukset numeroiden lisäksi myös yrityksen nimen tai logon, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden brändäykseen. Asiakkaan toiveiden mukaan kyltit voidaan valmistaa alumiinista, messingistä tai muovista, varmistuen siitä, että lopputulos vastaa tarkasti käyttötarkoitustaan.

Valmistusprosessissamme huomioidaan kylttien käytännöllisyys: poraamme reiät ja asennamme tarrateipit valmiiksi, helpottaen asennusta paikan päällä. Saatavilla on myös pistekirjoitusta tukevia numerokylttejä, jotka tekevät tiloistasi saavutettavampia kaikille kävijöille.

Erikoisuutenamme ovat taivutetut A-kyltit, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ravintoloiden pöytänumeroinniksi. Kyltit kaiverretaan toiveidesi mukaisesti ja taivutetaan seisovaan muotoon, tarjoten sekä esteettisen että käytännöllisen ratkaisun. Kiitos sarjatuotantomme, pystymme tarjoamaan nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat myös suuremmille erille.

Kun etsit kestävää ja visuaalisesti miellyttävää ratkaisua numerokylttien osalta, Kilpex on luotettava valintasi. Pyydä tarjous ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä. Löydämme yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

99,00  sis. alv 24%
9,95  sis. alv 24%