Pyöräkatu-liikennemerkki

49,95  alv 24%

Tietoa tuotteesta

Pyöräkatu-liikennemerkki on välttämätön osa kaupunkikuvaa, joka ohjaa liikennettä ja lisää turvallisuutta erityisesti pyöräilijöiden keskuudessa. Sen avulla voidaan selkeästi merkitä alueet, jotka on varattu ensisijaisesti pyöräilijöiden käyttöön, ohjaten samalla muuta liikennettä noudattamaan alueen nopeusrajoituksia ja muita sääntöjä. Tämä liikennemerkki on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa pitkän käyttöiän ja hyvän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Käyttökohteet

Pyöräkatu-liikennemerkki soveltuu käytettäväksi kaupunkialueilla, asuinalueiden läheisyydessä, koulujen ja päiväkotien lähellä sekä muilla alueilla, joilla pyöräliikenteen suosiminen on tärkeää. Sen avulla voidaan tehokkaasti rajoittaa autoliikennettä ja edistää turvallista ja sujuvaa pyöräilyä kaupunkiympäristössä.

Huomioitavat asiat

Asennettaessa Pyöräkatu-liikennemerkkiä on tärkeää varmistaa, että se sijoitetaan näkyvälle paikalle ja riittävän korkeudelle, jotta se on helposti havaittavissa sekä autoilijoille että pyöräilijöille. On myös suositeltavaa tarkistaa paikalliset säädökset ja ohjeistukset liikennemerkkien asennuksesta, jotta merkki täyttää kaikki viranomaisten asettamat vaatimukset.

Ominaisuudet ja edut

Pyöräkatu-liikennemerkki on valmistettu UV-suojatusta materiaalista, joka takaa värin pysyvyyden ja pitkän käyttöiän. Merkin selkeä ja ymmärrettävä symboliika parantaa liikenneturvallisuutta ja edistää pyöräilyn sujuvuutta. Lisäksi sen helppo asennettavuus ja vähäinen huollon tarve tekevät siitä kustannustehokkaan ratkaisun kaupunkien ja kuntien liikennejärjestelyihin.

Pyydä tarjous helposti nappia painamalla ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä, jotta saat nopeasti tarvitsemasi kilvet.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078