Pysäköintialue-liikennemerkki

49,95  alv 24%

Tietoa tuotteesta

Pysäköintialue-liikennemerkki on välttämätön lisä jokaiselle pysäköintialueelle, tarjoten selkeän ohjeistuksen parkkipaikan käytölle. Kestävistä materiaaleista valmistettuna se kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, taaten pitkän käyttöiän. Selkeä ja ymmärrettävä merkintä parantaa liikenneturvallisuutta ja tehostaa parkkialueen käyttöä, vähentäen väärin pysäköintiä ja liikenteen ruuhkautumista.

Pysäköintialue-liikennemerkin asentaminen on helppoa, ja se voidaan kiinnittää sekä uusiin että olemassa oleviin pysäköintialueisiin. Se on suunniteltu kestämään ulkoisia tekijöitä, kuten UV-säteilyä, kosteutta ja lämpötilan vaihteluita, mikä takaa merkin hyvän näkyvyyden ja luettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Käyttökohteet

Pysäköintialue-liikennemerkki on ihanteellinen ratkaisu yritysten, kauppakeskusten, taloyhtiöiden ja julkisten tilojen pysäköintialueiden merkitsemiseen. Se ohjaa käyttäjiä pysäköimään oikeille alueille, mikä parantaa alueen järjestystä ja turvallisuutta.

Huomioitavat asiat

Ennen pysäköintialue-liikennemerkin hankintaa on tärkeää varmistaa, että merkki vastaa alueellisia säädöksiä ja määräyksiä. On suositeltavaa tarkistaa paikalliset liikennesäännöt ja -määräykset, jotta merkki täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset.

Ominaisuudet ja edut

Pysäköintialue-liikennemerkin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sen kestävyyteen ja näkyvyyteen. UV-suojattu pinta estää värin haalistumisen ja materiaalin laadukkuus takaa pitkän käyttöiän. Merkki on myös helppo asentaa, ja sen selkeä viestintä parantaa liikenneturvallisuutta ja alueen tehokasta käyttöä.

Pyydä tarjous helposti nappia painamalla ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä, jotta saat nopeasti tarvitsemasi kilvet.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078