Stala-postilaatikon nimikyltin vasen puoli

Väritys

Rivien määrä

Valitse kuinka monelle riville haluat tekstiä.

Yhteensä / kpl:

Tietoa tuotteesta

Stalan Pl-3 ja Pl-4 postilaatikkoihin suunniteltu vasemman puoleinen nimikyltti tarjoaa täydellisen vaihtoehdon, kun haluat päivittää Stala-postilaatikon nimiosaa. Voit tilata omasi yhdelle tai kahdelle riville sijoitettuna ilman, että sinun tarvitsee tilata myös osoiteosaa. Nimiosa on helposti asennettavissa postilaatikon kiskoon liu’uttamalla – et siis tarvitse ylimääräisiä työkaluja.

Laadukas kyltti on valmistettu kestävästä materiaalista ja suunniteltu kestämään kotimaisia sääolosuhteita. Tekstin koko mukautuu rivien määrän mukaan, ja käytössämme on perinteinen ja helposti luettava Arial-fontti, joka sopii täydellisesti Stala-postilaatikoiden tyyliin.

Tilaukset postitetaan viimeistään kahden päivän kuluessa tilauksesta, joten saat kylttipaketin nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme erikoishinnat isommista eristä yrityksille ja taloyhtiöille – pyydä tarjous helposti nappia painamalla ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä, jotta saat nopeasti tarvitsemasi kilvet.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078