Stala-postilaatikon nimikyltti

Väritys

Vasemman puolen rivien määrä

Kuinka monelle riville haluat tekstiä kilven vasemmalle puolelle. Kirjoita laatikoihin tekstit haluamallasi tyylillä: VIRTANEN / Virtanen.

Saat tämän tilaukseesi alennetulla hinnalla

(klikkaa ja valitse)

Ei mainoksia-kyltti | Kyltit ja opasteet | Kilpex
Ei mainoksia-kyltti - 150x20 / musta-valko 8,95  8,50 
Yhteensä / kpl:

Tietoa tuotteesta

Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä ratkaisua Stala-postilaatikkosi personointiin? Stalan Pl-3 ja Pl-4 postilaatikkoihin suunniteltu nimikylttipaketti tarjoaa täydellisen vaihtoehdon, jolla teet Stala-postilaatikostasi yksilöllisen. Tilaa omasi ja tuo persoonallisuutta kotisi ulko-oveen! Paketti sisältää yksi tai kaksirivisen sukunimen ja asuntonumeron osiot, jotka ovat helposti asennettavissa postilaatikon kiskoon – et tarvitse ylimääräisiä ruuveja tai työkaluja.

Laadukas kyltti on valmistettu kestävästä materiaalista ja suunniteltu kestämään kotimaisia sääolosuhteita. Tekstin koko mukautuu rivien määrän mukaan, ja käytössämme on perinteinen ja helposti luettava Arial-fontti, joka sopii täydellisesti Stala-postilaatikoiden tyyliin.

Tilaukset postitetaan viimeistään kahden päivän kuluessa tilauksesta, joten saat kylttipaketin nopeasti ja vaivattomasti kotiovellesi. Lisäksi tarjoamme erikoishinnat isommista eristä yrityksille ja taloyhtiöille – pyydä tarjous helposti nappia painamalla ja vastaamme sinulle kahden tunnin sisällä, jotta saat nopeasti tarvitsemasi kilvet. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla.

Saatat myös pitää...


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078