Bobi-postilaatikon nimikyltti

Tietoa tuotteesta

Haluatko lisätä henkilökohtaisen kosketuksen postilaatikkoosi? Bobi postilaatikon nimikyltti tarjoaa elegantin ja kestävän ratkaisun laatikkosi merkintään – ja helpottaahan se postin perillelöytämistäkin. Suunniteltu erityisesti Bobi-postilaatikoihin sopivaksi, joten tämä nimikyltti on sekä käytännöllinen että visuaalisesti miellyttävä.

Mitat: 2,4 x 26,5 cm, joka tarjoaa riittävästi tilaa selkeälle ja hyvin näkyvälle tekstille.
Kiinnitysvaihtoehdot: Voit kiinnittää nimikyltin joko suoraan laatikon kehykseen tai valita kätevän teippikiinnityksen, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja tarjoaa lisäjoustavuutta erilaisille pinnoille.
Käyttökohteet: Bobi postilaatikon nimikyltti on ihanteellinen valinta, kun haluat varmistaa, että postisi löytää oikeaan osoitteeseen tyylikkäästi ja luotettavasti. Tämä nimikyltti sopii myös loistavasti toimistojen ja asuntoyhtiöiden postilaatikoiden merkintään, tarjoten selkeän ja ammattimaisen ilmeen.

Varmista, että postilaatikkosi erottuu edukseen ja että tärkeät kirjeet löytävät perille vaivattomasti. Bobi postilaatikon nimikyltti ei ainoastaan kohenna laatikkosi ulkonäköä, vaan myös tehostaa toiminnallisuutta.


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078