Postilaatikon nimikyltti omalla tekstillä

Väritys

Kiinnitys

Saat tämän tilaukseesi alennetulla hinnalla

(klikkaa ja valitse)

Ei mainoksia-kyltti | Kyltit ja opasteet | Kilpex
Ei mainoksia-kyltti - 150x20 / musta-valko 8,95  8,50 
Yhteensä / kpl:

Tietoa tuotteesta

Etsitkö tapaa tehdä postilaatikostasi sekä käytännöllisen että visuaalisesti miellyttävän? Valmistamme nimikylttejä, jotka eivät ainoastaan tee postilaatikostasi helpommin tunnistettavan, vaan myös lisäävät kotisi ulkonäköön ripauksen yksilöllisyyttä ja tyylikkyyttä.

Käyttämällä helppokäyttöisiä valintatyökalujamme, voit suunnitella oman nimikylttisi tekstit juuri sellaiseksi kuin haluat. Meidän postilaatikon nimikyltit ovat valmistettu kestämään. Käytämme vain parhaita materiaaleja varmistaaksemme, että nimikylttisi säilyttää kauneutensa ja selkeytensä vuosien ajan, sääolosuhteista riippumatta. Lisäksi asennus on tehty mahdollisimman helpoksi: laitamme mukaan kaksipuoleista teippiä, joten voit nauttia uudesta nimikyltistäsi heti kun se saapuu.

Olipa kyseessä sitten uuden kodin ostaminen, lahjan antaminen rakkaalle tai yksinkertaisesti halu päivittää postilaatikkosi ilmettä, meidän postilaatikon nimikyltti on täydellinen valinta.

Saatat myös pitää...


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078