Stala-postilaatikon nimikyltin oikea puoli

Väritys

Rivien määrä

Valitse kuinka monelle riville haluat tekstiä. Huomioithan, että tekstin koko pienenee hieman rivimäärän kasvaessa.

Saat tämän tilaukseesi alennetulla hinnalla

(klikkaa ja valitse)

Ei mainoksia-kyltti | Kyltit ja opasteet | Kilpex
Ei mainoksia-kyltti - 150x20 / musta-valko 8,95  8,50 
Yhteensä / kpl:

Tietoa tuotteesta

Etsitkö kätevää tapaa esitellä osoitetietosi selkeästi ja tyylikkäästi? Tutustu Stala-postilaatikon nimikyltin oikeaan puoleen, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi! Tämä nimikyltin osa on erityisesti kehitetty siihen, että voit kirjoittaa siihen osoitteesi tai asuntonumerosi selkeällä ja näkyvällä tavalla. Valitse useista väri vaihtoehdoista juuri se, joka sopii parhaiten kotisi ulkoasuun ja henkilökohtaiseen makuusi.

Ominaisuudet ja hyödyt

Mukautettavuus: Voit valita kilven värin ja lisätä siihen haluamasi tiedot, kuten osoitteen tai asuntonumeron. Tämä tekee postilaatikostasi paitsi toiminnallisen, myös henkilökohtaisen.

Helppo asentaa: Nimikyltin oikea puoli on suunniteltu helposti kiinnitettäväksi Stala-postilaatikkoosi, mikä tarkoittaa nopeaa ja vaivatonta asennusta.

Kestävä materiaali: Valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät sään vaihteluita, varmistaen, että osoitetietosi pysyvät näkyvissä ja selkeinä pitkään.
Suunniteltu Suomessa: Tuote on suunniteltu ottaen huomioon suomalaiset sääolosuhteet, mikä takaa parhaan mahdollisen kestävyyden ja toimivuuden.

Mikäli tarvitset pelkästään vasemman puolen, niin voit luoda kyltin täällä – tai kokonaisen Stala-nimikyltin täällä.

Saatat myös pitää...


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078