Orthex-postilaatikon nimikyltti

Tietoa tuotteesta

Etsitkö kestävää ja tyylikästä nimikylttiä postilaatikkoosi? Tutustu Orthex postilaatikon nimikylttiin, joka on suunniteltu erityisesti kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tämä monikäyttöinen nimikyltti sopii loistavasti Orthex-postilaatikoihin ja sen luominen on helppoa.

Materiaali: 1,6 mm paksua kaiverrusmuovia.
Mitat: 176 x 26 mm.
Käyttökohteet: Orthex postilaatikon nimikylttiä voi käyttää paitsi postilaatikoissa myös muiden kohdennettujen kohteiden nimikilpenä. Se on ihanteellinen valinta kotien, toimistojen ja yleisten tilojen merkitsemiseen.

Tämä nimikyltti ei ainoastaan tehosta postilaatikkosi ulkonäköä, vaan myös varmistaa, että lähetyksesi löytävät perille vuodesta toiseen. Tutustu tuotevalikoimaamme tarkemmin ja personoi oma nimikylttisi jo tänään!

Saatat myös pitää...


Notice: Funktiota WP_Scripts::localize kutsuttiin väärin. $l10n-parametrin täytyy olla tyypiltään taulukko. Välittääksesi haluamiasi tietoja skripteille, käytä sen sijaan funktiota wp_add_inline_script(). Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 5.7.0.) in /data03/virt128059/domeenid/www.kilpex.fi/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6078